search
 

> EVALUĂRI IMOBILIARE

Într-o economie în plină schimbare, afectată de criza globală a datoriilor suverane, medierea reprezintă poate cea mai bună modalitate de soluţionare a disputelor dintre societăţi comerciale, dintre angajaţi şi angajator, constituind punctul de plecare, şi de cele mai multe ori, de soluţionare pe cale amiabilă a disputelor, litigiilor, nemulţumirilor dintre două sau mai multe părţi, fără intervenţia instanţelor de judecată şi, implicit, fără costuri deloc neglijabile, cum ar fi onorariu, consiliere juridică, onorariu avocat, onorariu executor judecătoresc, onorariu administrator/lichidator judiciar.

Grupul M.A.G., prin asociaţii  săi  acreditaţi de Consiliul Naţional de Mediere, asigură în activitatea de soluţionare a disputelor neutralitate, imparţialitate şi confidenţialitatea medierii, părţilor implicate în procesul de mediere asigurându-li-se cele mai profesionale servicii .

Expertizarea cu seriozitate a proprietăţiilor imobiliare a determinat asociaţii  Grupului M.A.G. să acopere şi acest segment de piaţă, clienţii şi colaboratorii noştri bucurându-se de evaluări reale ale proprietăţilor imobiliare.

S.C. MAGISTER  ADVISORS  GROUP S.R.L. a fost infiinţată în acest scop şi reprezintă definitivarea serviciilor de consultanţă de care pot beneficia clienţii noştri. Evaluarea proprietăţilor imobiliare este necesară în diferite domenii de activitate, de la stabilirea impozitului, litigii, creditare până la divizarea şi fuziunea societăţilor comerciale,reprezentand un segement al activităţii de counseling.